Nalazite se ovde: Naslovna Kako se kupuje? Način kupovine
Kako se kupuje? PDF Štampa El. pošta

Kako se kupuje na internet stranici WWW.SYSTEM.IN.RS ?

Kupovina u našoj internet prodavnici je jednostavna:

01Kliknite na dugme „u korpu“ ispod proizvoda koji želite naručiti. Ukoliko želite naručiti više od 1 komada, promenite količinu pre nego što kliknete na „korpu“.

02Pojaviće se stranica sa sadržajem vaše korpe i ukupnom cenom porudžbine. Na ovoj stranici možete menjati i količinu naručenih proizvoda ili ih izbrisati.

03Ako želite nastaviti kupovinu kliknite na dugme „Nastavi kupovinu“ ili ako želite zaključati porudžbinu kliknite na dugme „Blagajna“.

04Ukoliko ste se već prethodno registrovali kod nas, izaberite „postojeći korisnik“ i prijavite se, a ukoliko još nemate nalog, izaberite opciju „novi korisnik“.

05Ako ste novi korisnik potrebno je da popunite formular sa Vašim podacima da bi pošiljka stigla do Vas, i kliknite na „potvrdi registraciju“. Kreiran je vaš korisnički račun i možete završiti kupovinu.

06Sledite uputstva koje vam daje program, izaberite način isporuke, kliknite na dugme "nastavak", proverite da li su svi uneti podaci tačni, i na kraju kliknite na dugme "potvrdi porudžbinu".